Uitvaart Fotografie

Afscheidsfotografie..

Als eerst wil ik u en de rest van uw nabestaanden condoleren. Dat u deze pagina bekijkt verteld mij al hoe speciaal degene is die u bent verloren. Misschien zijn er nabestaanden die niet op de uitvaart aanwezig kunnen zijn. Sinds 2006 heb ik veel documentaties met mijn camera gemaakt. Ik kan professionele registraties maken die in stilte en afstand bij een uitvaart gewenst zijn. In overleg met de familie kan ik ook een prachtig fotoboek of een afscheidsvideo maken indien gewenst. 

Een uitvaart fotografeer je niet even

Persoonlijk heeft er altijd iets in mij tegen gehouden om een uitvaart te fotograferen. Waarom zou ik het verdriet van een ander fotograferen? Waarom zouden mensen een uitvaart willen laten fotograferen? Op een gegeven moment raakte ik met iemand in gesprek over dit onderwerp en ben ik anders naar uitvaartfotografie gaan kijken.


Begonnen met uitvaartfotografie door Corona 

Boven de wolken in het vliegtuig na mijn vakantie ben ik over de corona crisis gaan nadenken. Uiteindelijk zaten we met z'n allen met een mondkapje in de cabine en reallisserde ik mij dat het alweer 2 jaar geleden is dat corona in ons leven kwam. Weer een mondkapjesplicht, lockdowns of gesloten vliegvelden. Sinds Covid_19 in ons land is gekomen is niets meer van zelfsprekend om zomaar te kunnen reizen. Zo ben ik sinds de herfst van 2021 mijn service voor uitvaartfotografie gaan aanbieden.


''Het zou voor mij een eer zijn om voor jullie de crematie of begrafenis te mogen registreren.'' 

Meer dan een Fotograaf

In onze juwelierszaak zijn we dealer geworden van weduwe sieraden.
Wij vermaken trouwringen naar hangers of maken van twee ringen 1 ring. Ook kunnen we daar een gewenste steensoort in zetten of een nieuw sieraad maken naar een gewenst ontwerp.

Onze weduwe sieraden zijn ook hangers waar een beetje as van de dierbare in gedragen kan worden.
Wij verkopen de modellen in verschillende legeringen van 14 karaat, 18 karaat en 925 zilver. 

Meer leest u op www.shop-schorel.nl 

SCHOREL PHOTOGRAPHY

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.