Trouwfotograaf Almere 

Zoek je een ervaren portretfotograaf in Almere? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. 
Met plezier fotografeer bruiloften in de regio van Almere en omstreken. 
 
Ik heb ruim 15 jaar ervaring hoe je doeltreffend verhalen verteld met beelden. 
Dat is een talent waar ik uiteindelijk mijn werk van heb kunnen maken en al geprezen is door veel tevreden klanten. 

Oriëntatie van de bruiloft

Ongetwijfeld zijn jullie druk bezig met de voorbereidingen voor jullie bruiloft. Budgetteren, vergelijken, plannen, locatie(s) bezoeken etc.. Nu heb je iemand met gedegen kennis nodig die professioneel jullie bruiloft vastlegt. Want een bruiloft vraagt veel energie en creativiteit van een fotograaf. Het schijnt zelfs een vak te zijn! Graag geef ik wat extra tekst en uitleg waarom ik voor jullie een goede fotograaf ben.
 
Ik bekijk jullie trouwdag als een eenmalige live uitzending die voorbereid uitgevoerd moet worden. Ook ben ik mij bewust dat jullie en jullie gasten geen camera ervaring hebben. Geen enkel probleem indien nodig coach ik je daar zo doorheen! 

Journalistieke ervaring 

Tijdens jullie trouwdag in is er weinig tijd om ter plekken uitgebreid na te denken om een bepaalde sessie te creëren. Daarvoor heb ik jullie trouwlocatie(s) al bezocht om direct op romantische plekken de mooiste portretten te maken. Aangezien ik tijdens mijn televisie carrière jaren documentaires heb gemaakt doe ik het werk bijna met mijn ogen dicht. Ik sport minimaal 4x per week en zorg ervoor dat ik uitgerust aan de trouwdag begin. Juist dat voordeel neem je mee wanneer de fotograaf moe wordt of er weinig tijd is op een locatie. Als ik documentaires maak heb ik overal ogen en oren. Waar iets gebeurd leg ik vast, en wanneer ik iets moois zie leg ik dat vast. Ik kan je met een gerust hart verzekeren dat ik van jullie, familie, vrienden en zelfs de hond veel gedetailleerde foto’s maak om een prachtig eindresultaat te leveren. 

Jullie voordeel is dat ik al op veel plekken heb gewerkt. En de meest uiteenlopende situaties heb meegemaakt. Stel je voor dat mijn camera het niet meer doet? Dan trek ik direct dezelfde backup camera uit mijn tas en we gaan gewoon door. 

Technische ervaring

Hoe ga je om met donkere licht situaties en plekken waar veel tegenlicht is? Dan werk ik graag met een flitser. Ook werk ik met een professionele camera van het merk Canon. Deze fullfame camera heeft een hele sterke sensor die samen werkt met lenzen waar je in donkere ruimte scherpe foto’s zonder ruis en bewegingsonscherpte kunt maken. (Indien flitsen niet toegestaan is.) Veel fotografen laten de flitser links liggen omdat het een moeilijk apparaat is. Dat vindt ik niet, want ik werk juist heel erg graag met flitslicht! 
Ik maak gebruik van belichtingstechnieken die een cinematische weergave aan jouw foto's zullen geven. 

Pre-Wedding love shoot

Dit vindt ik misschien wel het leukste van voor of na de bruiloft. 
We kunnen hiervoor 1 of 2 sessies boeken die je fotoboek echt een nieuwe dimensie geven. Tijdens de loveshoot bezoeken we een aantal verschillende locaties in de regio van Almere. Dat gaat vooral over jullie intieme verliefdheid, dus een mooie opbouw naar de foto’s van de bruiloft. Omdat we meer tijd hebben dan tijdens de ceremonie dag kunnen we mooie scenes maken. In combinatie met speciale belichtingstechnieken krijg je een hele mooie cinematische weergave. 
 
Na de bruiloft kunnen we ook nog exclusieve shoot gaan maken met jullie trouwkleding. 
Dat betekent dat het niet meer erg is dat de trouwkleding vies wordt en kunnen we hele vette foto’s maken op verschillende locaties. 

Nabewerking 

Na jullie bruiloft neem ik eerst een dag rust. 

Dan ga ik jullie foto’s in de computer spotten zoals dat genoemd wordt. Ik selecteer welke goed is en welke niet en begin er al een verhaal mee ter vertellen. Vervolgens bewerk ik de foto’s stuk voor stuk met Adobe Lightroom of Photoshop. Dit zijn programma's die de maximale kwaliteit uit de raw foto’s kunnen halen. 

Als alle foto's mooi op kleur zijn maak ik een fotoboek op en indien gewenst een canvas. Dan hoeven we alleen te wachten op de levertijd tot jullie deze bezorgd krijgt. Ook bied ik de mogelijkheid om een video film met foto’s te maken zodat je in een swipe film met een muziekje nog van je dag kan nagenieten. 

Tot slot

Ik ben eigenaar van een juwelierszaak in Hilversum. Door mij in te huren als fotograaf bied ik de mogelijkheid om via ons Atelier twee trouwringen van hoogwaardige kwaliteit te bestellen. Door een combi deal aan te bieden kan ik de kosten extreem laag houden. Mijn onderneming kan jullie; rosé goud, geel goud of witgouden trouwringen aanbieden. Als je liever zilver wilt dragen hebben wij modellen liggen van het 925 gehalte. Optioneel kan je kiezen om een diamant te laten zetten en het graveren is uiteraard gratis. 
 

Kortom,  

Ik maak hoogwaardige bruidsfoto’s en kan een heel breed pakket aanbieden voor een zeer aantrekkelijke prijs. Als je interesse hebt om met mij samen te werken? Neem dan contact met op met Leon Schorel, eigenaar van Schorel Photography. 

SCHOREL PHOTOGRAPHY

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.