Portretfotografie exclusief voor mannen!

Zoek je een ervaren portretfotograaf die is gespecialisseerd in mannenfotogafie? Ben je een man gay of straight en werk je gewoon liever met een man samen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik fotografeer hoogwaardige foto's van mannelijke modellen in de regio Almere. Als man weet ik hoe je op de foto wilt staan en waar sterke punten liggen om een krachtig portret te maken.  

 

Zakelijke Portret Foto's 

Als je graag een zakelijk portret wilt laten maken dan bied ik de mogelijkheid om dat op locatie te doen met een portable studio. Die is eenvoudig op te zetten en mijn flitsers werken op accu’s. Dus ik hoef geen gebruik te maken van jullie netstroom en medewerkers zullen niet over kabels struikelen. 

 

Mannelijke modellen foto's 

Ik maak veel modellen foto’s in de regio van Almere. 
We hebben hier veel parkjes, kunst mooie gebouwen en rustige tuinen waar we een mooie shoot neer kunnen zetten. Ik maak High Fashion foto’s zoals het in de modellen wereld ook genoemd wordt. 

Op locatie werk ik bijna altijd met portable flitslicht en een lekker muziekje om ‘’the flow’’ erin te houden. Ik ben geen fotograaf die in een uurtje de foto’s schiet om vervolgens een hoge factuur te sturen. We nemen minimaal een paar uur de tijd om exclusieve foto’s te maken op verschillende plekken zodat je voor je leven prachtige foto’s aan de muur kunt hangen.

PS Ben je toevallig afgtraind en wil je hele vette foto's van jouw lichaam hebben? Bel mij dan, want voor je het weet ben je over de dertig en denk je... Had ik toen maar, en zie die vetjes er dan maar af te krijgen!  
Je hebt er maanden voor getraind in de sportschool dus het zou zonde zijn als je hier nooit echt iets mee gedaan hebt. Een tip van iemand (zoals mij) die ook ooit een vetpercentage van 10% had.. 


Studio portretten

Ook bied ik de mogelijkheid om in mijn studio foto’s te laten maken. 

Ik heb verschillende achtergronden waar we mooie neutrale foto’s voor kunnen maken. 

Mysterieuze foto’s komen vaak uit een zwarte achtergrond waar echt mooi gespeeld kan worden met licht. Laat mij weten wat voor ideeën jij hebt en dan komen we vanzelf tot iets moois! 


Portretfotografie op locatie

Mijn persoonlijke voorkeur voor portret fotografie is toch altijd locatie werk. 

Als je alleen al de regio van Almere en 't Gooi bekijkt, dan sta je al op een filmset aan decor. 

Wat het leukste is aan buiten fotografie dat mensen niet eens meer raar op kijken tegenwoordig. Foto’s maken is onderdeel geworden van ons leven. Als ik bijvoorbeeld een fotosessie maak in een park dan maken voorbijgangers altijd vrolijke opmerkingen. Van hey! Toffe shoot, en fietsen of lopen vaak weer verder. Dat houd je en dat geeft ook z’n charme als je met iets bezig bent. 
 

Kortom, 

Ik maak hoogwaardige portretfoto’s in combinatie met professioneel apparatuur. Als je interesse hebt om een toffe fotoshoot te maken? Neem dan contact met op met Leon Schorel, eigenaar van Schorel Photography.

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.