Portret Fotograaf Huizen 

 Zoek je een ervaren portretfotograaf in Huizen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik fotografeer modellen, zakelijke en groepsportretten in Huizen en omstreken. 

 

Ik heb ruim 15 jaar ervaring hoe ik op beeld iemand sterk kan laten overkomen. Als je foto’s van je team op je brochure of website zet dan is de eerste kennismaking cruciaal. Tijdens onze intake bekijken we wat je graag wilt en dan zorg ik ervoor dat jij of jullie door het oog van de lens een professionelere sessie krijgen. 
 

Zakelijke Portret Foto's 

Als je graag een zakelijk portret wilt laten maken dan bied ik de mogelijkheid om dat op locatie te doen met een portable studio. Die is eenvoudig op te zetten en mijn flitsers werken op accu’s. Dus ik hoef geen gebruik te maken van jullie netstroom en medewerkers zullen niet over kabels struikelen. 

 

Modellen foto's 

Ik maak veel modellen foto’s in de regio van Huizen. 
We hebben hier veel parkjes, kunst mooie gebouwen en rustige tuinen waar we een mooie shoot neer kunnen zetten. Ik maak High Fashion foto’s zoals het in de modellen wereld ook genoemd wordt. 

Op locatie werk ik bijna altijd met portable flitslicht en een lekker muziekje om ‘’the flow’’ erin te houden. Ik ben geen fotograaf die in een uurtje de foto’s schiet om vervolgens een hoge factuur te sturen. We nemen minimaal een paar uur de tijd om exclusieve foto’s te maken op verschillende plekken zodat je voor je leven prachtige foto’s aan de muur kan hangen. 

 

Geef een shoot cadeau

Het is ook altijd leuk om een fotoshoot cadeau te geven!

Een foto is een moment opname. We maken er vandaag de dag duizenden met onze telefoon. Posten het op social media en we zijn er weer vanaf. Als je door mij echte foto’s laat maken dan kun je jouw familie je zoon of dochter inlijsten of op een canvas cadeau geven. 


Familie foto's 

In de regio van Huizen worden veel groepsfoto’s aangevraagd. 

Ik maak veel groepsfoto’s van gezinnen en families. Tijdens de fotosessie maak ik portretten, stelletjes en de complete familie bij elkaar. Op deze manier heb je een soort 3 in 1 combi. 


Studio portretten

Ook bied ik de mogelijkheid om in mijn studio foto’s te laten maken. 

Ik heb verschillende achtergronden waar we mooie neutrale foto’s voor kunnen maken. 

Mysterieuze foto’s komen vaak uit een zwarte achtergrond waar echt mooi gespeeld kan worden met licht. Laat mij weten wat voor ideeën jij hebt en dan komen we vanzelf tot iets moois!  


Portretfotografie op locatie

Mijn persoonlijke voorkeur voor portret fotografie is toch altijd locatie werk. 

Als je alleen al de regio van Huizen bekijkt dan sta je al op een filmset aan decor. 

Wat het leukste is aan buiten fotografie dat mensen niet eens meer raar op kijken tegenwoordig. Foto’s maken is onderdeel geworden van ons leven. Als ik bijvoorbeeld een fotosessie maak in een park dan maken voorbijgangers altijd vrolijke opmerkingen. Van hey! Toffe shoot, en fietsen of lopen vaak weer verder. Dat houd je en dat geeft ook z’n charme als je met iets bezig bent. 

 

Kortom, 

Ik maak hoogwaardige portretfoto’s in combinatie met professioneel apparatuur. Als je interesse hebt om een toffe fotoshoot te maken? Neem dan contact met op met Leon Schorel, eigenaar van Schorel Photography.

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.