PARTY FOTOGRAFIE

Party Fotografie

Almere | Gooi en Vechtstreek

Zoek je een ervaren Party Fotograaf? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik fotografeer de meest uiteenlopende evenementen voor ondernemers en particulieren in Almere en omstreken. 

 

Een specialisatie van mij is om scherpe foto's te maken in donkere ruimtes. 
Feesten en partijen zoals: Bruiloften, Verjaardagen, Sweet sixteen feesten registreer ik professioneel voor de klant.  
 
Ook maak ik paparazzi foto's op feestjes. Als de gasten aankomen bij de gelegenheid, maak ik bij de entree welkomstfoto's. Ook valt dit te combineren met een bilboard binnen de centrale hal zoals je wellicht in op premières hebt gezien. 


De mooiste party foto's! 

Het doel is dat jullie evenement professioneel op de foto staat. Een telefoon kan tegenwoordig veel maar is nog steeds geen match om perfecte foto's te maken op een event.
 

De fotorapportage van jullie party maak ik met verschillende flitsers en hoogwaardige camera apparatuur. 
Mijn apparatuur werkt op accu dus ik hoef geen gebruik te maken van jullie netstroom. Indien gewenst kan extreem donkere ruimtes doen lijken alsof het daglicht is. Over het algemeen maak ik gebruik van het sfeerlicht in combinatie met flitslicht om het beeld zoals je met het oog ziet in de beste kwaliteit op de camera vast te leggen. In de fotografiewereld wordt dit ook documentatie fotografie genoemd die het meest gebruikt wordt. 

Uiteindelijk is alles een illusie wanneer je in mijn wereld van media en entertainment komt! 

 
Wanneer ik de foto’s door post-productie heb gehaald en klaar is voor de aflevering. Dan zal je ervaren dat je de juiste investering hebt gemaakt om jullie feest door mij te laten fotograferen. Jullie party foto's zullen op social media een uitstraling van luxe en een waanzinnig jaloersmakende indruk achterlaten van een enorm tof feest! 

Kortom,  

Heb je interesse om jullie feest professioneel op beeld vast te laten leggen?
Neem dan contact met op met Leon Schorel, eigenaar van Schorel Photography. 

SCHOREL PHOTOGRAPHY

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.