Schorel Photography 

Hoi, leuk dat je mijn site bekijkt! 

Mijn naam is Leon Schorel en sinds 2006 freelancer cameraman en fotograaf. Na de fotoacademie afgerond te hebben ben ik gaan werken als cameraman voor regionale en landelijke televisie omroepen. 

Ik ben gestopt met Fotograferen !!!!

Ik heb veel ondernemers blij mogen maken met bedrijfscontent en particulieren met bruiloften & portret rapportages. Helaas kan ik met mijn huidige werk fotografie niet meer combineren. Ik wil iedereen bedanken die de meerwaarde heeft ingezien van professioneel apparatuur, en vertrouwen in mijn vakmanschap hebben gehad!! Thnx!!  

Mediapark

Als cameraman heb ik geleerd om snel en goed te werken. Je hebt vaak maar 1 kans om het shot te maken. Ik heb ervaring in theaters, studio's en de meest uiteenlopende locaties.  

Showprogramma's, nieuws, actualiteiten, sport, documentaires en veel reizen! 

Mijn broadcast ervaring stop ik in Fotografie  

Ik ben mezelf gaan specialiseren met verschillende lichtbronnen om een commerciële weergave in mijn foto's te krijgen. Door deze specialisatie onderscheid ik mezelf van het gros en heb altijd tevreden klanten. 

Techniek

Ik bezit verschillende camera's met uitzondering de professionele mirrorless camera van het merk Canon. Deze body heeft een sterke sensor met flexibele belichtingsmodes wat ideaal is voor rapportage fotografie. In combinatie met groothoek, tele en macro lenzen kan ik elk gewenst shot maken.


High Fashion 

Om de mooiste portretten te maken werk ik met een grote studio flitser die makkelijk de zon kan overheersen. Zo krijg je de echte commercial look portretten die jij wilt hebben! 


Flitsers

Van mij ontvang je de mooiste trouwfoto's omdat ik werk met verschillend kleurlicht. Denk aan achtergrond kleurlicht, patronen op muren of jezelf isoleren van de rest.  

Studio 

Ik heb een portable studio die eenvoudig op te zetten is op locatie. Denk aan je kantoor of winkelruimte waar personeel of producten professioneel tot zijn recht komen.  

Reviews:

☆☆☆☆ Max & Evelien - Laren,
Ontzettend bedankt voor de shoot, scherpe prijs en hele mooie foto's!

☆☆☆ Laurens - Gouda,
Super bedankt man!! Ik vond het heel relax om met jou samen te werken!

☆☆☆ Melissa - Utrecht,
Het is een tijd geleden dat ik voor de camera heb gestaan. Ik vond de samenwerking super chill, toffe foto's en kijk uit naar de volgende shoot! 

☆☆☆☆ Titia - Remax makelaars - Drachten,
Leon is een top foto en videograaf. Hij  heeft ons voorzien van goede content in een periode dat woningen / objecten lastig te verkopen waren.  Enthousiast, betrokken en nieuwsgierig. 

☆☆☆☆ Jester - Lelystad,
Jouw foto's zijn mij toch een partij scherp!! Dat is echt van een ander niveau!! Ik ben zo onder de indruk van deze foto's! Ze zien er allemaal super uit! Bedankt voor de toffe samenwerking! 

☆☆☆☆ Romy - Purmerend,
Ik vind de fashion foto's echt super mooi!! Tijdens de sessie leek het wel alsof de camera er niet was. Je was vooral met mij bezig. Een loveshoot zou ik nog wel een keer willen doen! 

☆☆☆ Rick & Walther - Almere,
Leon heeft ons fantastisch geholpen om voor onze website foto's te maken. Hiermee hopen we onze kinderwens te kunnen verwezenlijken!!

☆☆ Sebastian - Krommenie,
Had polaroid nodig voor een agency, thanks for the pics! 

☆☆☆☆ Vibo- Almere,
Wow Leon!! You made awsome photos and a walkthrough video of our house! We fell in love again of our own house! Thank you so much!

☆☆☆☆ Danny - Technicolor - Hilversum,
Leon heeft voor ons in de operationele techniek gewerkt. Werkzaamheden ter realisatie van nieuws- en sportuitzendingen alsmede actualiteitenprogramma's. Leon is een medewerker die met veel inzet opdrachten uitvoert. Een uitdaging gaat hij niet uit de weg.

☆☆☆☆☆ Paulo - Hilversum,
Grazie, prachtige film voor mijn restaurant dankjewel!!! 

Met plezier heb ik voor deze omroepen gewerkt
Ik hoop nu ook voor jou! 

Neem contact op:

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.