Schorel Photography 

Hoi, leuk dat je mijn site bekijkt! 

Mijn naam is Leon Schorel en ben 10 jaar professioneel fotograaf en cameraman geweest. Na de fotoacademie in 2006 ben ik gaan werken als cameraman voor regionale en landelijke televisie omroepen. Sinds 2012 run ik een eigen onderneming in de juweliersbranche, ook hulpverlener en  fotografie doe ik er voor mijn plezier bij. 

Om de beste kwaliteit te leveren fotografeer ik al mijn opdrachten met mijn Mirrorless Canon R. In de studio werk ik met een Spiegelreflex Canon 7DII. Privé fotografeer ik analoog met een vintage Spiegelreflex Minolta X-700 of een oude Polaroid Image 2. Uiteraard bewerk ik de foto's dan ook in de Doka. 

Ik ben in Hilversum gaan werken voor verschillende bekende media omroepen. Ik heb een ontzettende leuke tijd gehad om onderdeel te zijn van de grootse televisie programma's van Nederland.   

Voor mij maakt het geen verschil wanneer ik beelden maak met een professioneel team in een studio op het mediapark. Of dat ik beelden maak voor een semi professionele klus. Ik heb visie en een werkwijze die mijn klanten aanspreekt. 

Mijn Kunst van Fotografie

 Mijn workflow is als metafoor te omschrijven als: ''It took me 10 years to make this job look easy''
Dat maakt de samenwerking ontspannen en transparant voor jou als klant.

Als ik interessante verhalen aanhoor, dan visualiseer ik daar snel beelden bij.
Om op locatie de mooiste foto's te maken kan ik met verschillende externe lichtbronnen werken.
Omdat ik deze technieken beheers, zullen jouw foto's geen onderscheid maken van een professionele productie waar je duizenden euro's aan kwijt bent. (Interessant voor ondernemers / bedrijfsfotografie.)

Tijdens mijn werk ben ik representatief, professioneel en servicegericht 

My Gear

Ik werk met een professionele mirrorless camera van het merk Canon. 
De camera heeft een sterke sensor met flexibele belichtingsmodes wat ideaal is voor rapportage fotografie. In combinatie met groothoek, tele en macro lenzen kan ik elk gewenst shot maken. 

Om de mooiste portretten te maken werk ik met een grote studio flitser die makkelijk de zon kan overheersen. Zo krijg je de echte commercial look portretten die jij wilt hebben! 

Van mij ontvang je de mooiste trouwfoto's omdat ik werk met verschillend kleurlicht. 
Denk aan achtergrond kleurlicht, patronen op muren of jezelf isoleren van de rest. Je hebt geen flauw idee wat er allemaal mogelijk is! 

Reviews:

☆☆☆☆ Max & Evelien - Laren,
Ontzettend bedankt voor de shoot, scherpe prijs en hele mooie foto's!

☆☆☆ Laurens - Gouda,
Super bedankt man!! Ik vond het heel relax om met jou samen te werken!

☆☆☆ Melissa - Utrecht,
Het is een tijd geleden dat ik voor de camera heb gestaan. Ik vond de samenwerking super chill, toffe foto's en kijk uit naar de volgende shoot! 

☆☆☆☆ Titia - Remax makelaars - Drachten,
Leon is een top foto en videograaf. Hij  heeft ons voorzien van goede content in een periode dat woningen / objecten lastig te verkopen waren.  Enthousiast, betrokken en nieuwsgierig. 

☆☆☆☆ Jester - Lelystad,
Jouw foto's zijn mij toch een partij scherp!! Dat is echt van een ander niveau!! Ik ben zo onder de indruk van deze foto's! Ze zien er allemaal super uit! Bedankt voor de toffe samenwerking! 

☆☆☆☆ Romy - Purmerend,
Ik vind de fashion foto's echt super mooi!! Tijdens de sessie leek het wel alsof de camera er niet was. Je was vooral met mij bezig. Een loveshoot zou ik nog wel een keer willen doen! 

☆☆☆ Rick & Walther - Almere,
Leon heeft ons fantastisch geholpen om voor onze website foto's te maken. Hiermee hopen we onze kinderwens te kunnen verwezenlijken!!

☆☆ Sebastian - Krommenie,
Had polaroid nodig voor een agency, thanks for the pics! 

☆☆☆☆ Vibo- Almere,
Wow Leon!! You made awsome photos and a walkthrough video of our house! We fell in love again of our own house! Thank you so much!

☆☆☆☆ Danny - Technicolor - Hilversum,
Leon heeft voor ons in de operationele techniek gewerkt. Werkzaamheden ter realisatie van nieuws- en sportuitzendingen alsmede actualiteitenprogramma's. Leon is een medewerker die met veel inzet opdrachten uitvoert. Een uitdaging gaat hij niet uit de weg.

☆☆☆☆☆ Paulo - Hilversum,
Grazie, prachtige film voor mijn restaurant dankjewel!!! 

Ik heb veel opdrachten uitgevoerd voor deze omroepen, ik hoop nu ook voor jou! 

Neem vandaag nog contact op

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.