Bedrijfsfotografie Almere Haven

Zoek je een ervaren bedrijfsfotograaf in Almere Haven? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik fotografeer voor midden en klein bedrijven in Almere en omstreken. 

 

Als zelfstandig ondernemer weet ik hoe belangrijk de eerste indruk is. Als foto’s op je brochure of website staan is dat de eerste kennismaking van de klant. Tijdens onze intake kijken we wat de eigenschappen van het bedrijf zijn en wat door het oog van de lens een professionelere impressie kan geven. 
 
Wij bieden de service om met een eigen studio bij het bedrijf te fotograferen of indien gewenst kan dat ook aan ons kantoor adres. Waar het tevens ook mogelijk is om product foto’s te maken. Zakelijke portretten voor de contact pagina waar je het team professioneel kan presenteert kan ik ook op locatie maken.


Uiteindelijke doel

Het doel is om in jullie regio van Almere Haven een professioneel bedrijfsprofiel neer te zetten. 

Ik heb vele video producties in het verleden gemaakt voor uiteenlopende bedrijven. De ene dag stond ik bij boer Klaas zijn aardappelen te filmen en een dag later stond ik bij de CFO van een bankgebouw opnames te maken. Ik heb 1 ding hieruit geleerd en dat is dat bedrijf zijn eigen kracht heeft. Op dat draagvlak kunnen we strategisch sterke foto’s gaan maken. 

 

Mijn stijl onderscheid zich naar cinematische beelden wat je zoal ook op speelfilms voorbij ziet komen. Ik ben van mening dat je door mijn stijl van een bedrijfsregistratie jezelf kunt sterk zult onderscheiden van je con-collega’s in Almere Haven. Uiteraard zullen de foto’s altijd in jullie eigen huisstijl blijven wat past bij het bedrijf. Het enige wat ik toevoeg is dat ze de beelden professioneel worden.  

 

De fotorapportage van jullie bedrijf in Almere Haven maak ik verschillende flitsers en hoogwaardige camera apparatuur. Al mijn apparatuur werken op accu dus ik hoef geen gebruik te maken van jullie netstroom. Ik kan extreem donkere ruimtes doen lijken alsof het daglicht is. Of als het slecht weer is kan ik foto’s die binnen gemaakt worden ook ter plekke fotograferen alsof het stralend zonnetje altijd geschenen heeft. Alles is een illusie wanneer je in de wereld van media en entertainment komt! 
 
Wanneer ik de foto’s door post-productie heb gehaald en klaar is voor de aflevering. Dan zal je ervaren dat je de juiste investering hebt gemaakt om jouw onderneming door mij te laten fotograferen. Jouw onderneming in Almere zal nu via de website of brochures positieve energie gaan ademen waar klanten zich prettig bij voelen en je als eigenaar weer met een opgeheven hoofd je bedrijf kan vertegenwoordigen. 

 

Wil je de lat nog hoger leggen? 

Laat dan een video rapportage maken van jouw bedrijf in Almere Haven. 

Ik maak promotie en introductie films. Met een promotiefilm maken we in 60 seconde een pakkende clip  die je kunt gebruiken op je website of social media. 

 

Om uitgebreider op het bedrijf in te gaan zoals je wel bij woonprogramma’s op televisie hebt gezien. Kunnen we een introductiefilm van ongeveer 5 a 7 minuten maken. Dit was tevens jaren mijn werk voor televisie zenders in Hilversum en weet zeker dat ik dat voor jouw bedrijf hetzelfde kan beteken. Ik introduceer jullie bedrijf in de eerste beelden waar we stap werken naar pakkende interviews om de service van het bedrijf te laten zien. 


Door uitleg video’s te maken hoe producten werken, dan help je mensen om de keuze te maken om specifiek voor jouw bedrijf te kiezen. 

Kortom,  

Heb je interesse om je bedrijf sterk op beeld te laten uitblinken?
Neem dan contact met op met Leon Schorel, eigenaar van Schorel Photography. 

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.